Vi gjør forsikring enkelt

Vi har solid kompetanse innen forsikring, og hjelper deg med det meste. Vårt hovedmål er å gjøre kunden fornøyd, hver gang. Nedenfor finner du oversikten over våre ansatte. Trenger du forsikring og vil komme i kontakt med oss? 

OM SELSKAPET

Cover forsikring er et agentur for Watercircles Forsikring.

Vi er et nyetablert selskap, men har høy, faglig kompetanse og lang erfaring innenfor forsikringsmarkedet.

Vi er lokalisert i Bærum like ved Strand/Høvik. Vårt fokusområde er i utgangspunktet Oslo Vest, Asker og Bærum, men vi hjelper kunder med forsikring over hele landet.

de som jobber i cover forsikring as 

Vi som jobber i Cover har lang fartstid innen forsikring. Vi jobber i åpent landskap og høster daglig erfaringer fra hverandre.

Bjørn Gunther

Daglig leder

38 år og er daglig leder i Cover. Bjørn Startet med forsikring i 2007 i If skadeforsikring. Bjørn har vært innom de fleste feltene innen forsikring, og god til å avdekke kundens behov. Bjørn har lenge jobbet med risikovurdering med fokus på å skape en lønnsom portefølje for Cover forsikring. Dette er viktig for våre kunder, slik at våre kunder har en lav og stabil forsikringspremie. Kunder som har Bjørns som sin kontaktperson, opplever meget god service og meget god tilgjengelighet.

Epost: bg@coverforsikring.no

Tlf: 94 97 53 19

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

DU FINNER KONTAKTINFORMASJON HER.